Mind the Gap 2020.
14. ožu 2020. 10:00
Dom kulture Sračinec

OVOGODIŠNJI GOVORNICI

9.jpg

Mijo Majhen, naš najpoznatiji stilist za kosu, ljubav prema poslu kojim se bavi preko više 20 godina krenula je iz maminog salona. Danas freelancer, stilist za kosu, imao je prilike raditi snimanja s Jamesom Pecisem, Samom Mcknightom, Annom Cofone, ali i angažirati se na domaćim projektima poput Tvoje lice zvuči poznati i Supertalent. Surađuje s brojnim poznatim osobama, a njegove edukacije sve su više tražene kako na domaćoj tako i stranoj frizerskoj sceni.

0.jpg

Ivan Jelušić hrvatski je poduzetnik i osnivač startup tvrtki u svijetu potrošačke elektronike i bespilotnih platformi. Jedan je od osnivača tvrtke Orqa FPV koja omogućuje razvoj tehnologija za udaljeni vid iz prvog lica - First Person View, za primjene u daljinskom upravljanju letjelica, vozila i druge, daljinski opravljanje opreme.Kao alumni američkog State Department-a i institucije German Marshall Fund iz Washingtona, prepoznat je izaslanik u poslovnom svijetu i vješt govornik o temama inovacija i poduzetništva.
 

jan 2019..png

Jan Kerekeš jedan je od najprepoznatljivijih lica domaće glumačke scene. Rođen u Varaždinu, dobitnik „Nagrade Hrvatskog Glumišta 2010. za izuzetno ostvarenje mladog umjetnika do 28 godina, te nagradu "Sabrija Biser" - "Zlatni smijeh" 2011. na Danima Satire. Dobitnik „Posebne Rektorove nagrade“, član glumačkog ansambla HNK u Varaždinu, danas umjetnički voditelj Kerekesh teatra. Uz brojne kazališne premijere, filmove, sinkronizacije animiranih filmova i brojne druge aktivizme, profesionalni hobi mu je i metal bend Cold Snap koji iza sebe ima 4 profesionalna albuma, više od 15 video spotova, 4 europske turneje i više od 400 nastupa diljem Europe.

22814465_10155880920411450_2515887903383

 Matej Grozdanović, tvorac Modulosa- genijalnog drvenog stola koji se može slagati prema karakteristikama prostora u kojem se nalazi. Uz raznovrsnost raspoloživih modula, uvijek je moguće dobiti radnu površinu koj aje idelan aza vlasnika. Nakon dvije godine rada na razvoju Modulosa, pokrenuta je i Kickstarter kampanja čiji je cilj bio prikupiti određena sredsvta za pokretanje proizvodnje, a os uspjehu iste imat ćete prilike čuti na konferenciji 14. ožujka.

70363133_2427381503965870_55858579634965

Tim koji se krije pod nazivom Volim Ljuto svakodnevno radi kako bi ljubiteljima ljutih namirnica pružio najkvalitetnije domaće proizvode. Bave se uzgojem i prodajom sadnica i plodova ljutih papričica, kao i njihovih prerađevina u obliku umaka, ajvara, zimnica i začina. Svi proizvodi su domaći, a rado šire i znanje o papričicama, kao i informacije i savjete o njihovom uzgoju. Iz godine u godinu trude se širiti paletu proizvoda i stvarati nešto novo, pritom zadržavajući kvalitetu zbog koje im svi kupci ostaju vjerni. S obzirom da vole to što rade, radno vrijeme kod njih ne postoji. Jeste li znali da i ljuto ima okus? Probajte!

tu sam ja.png

Luka Veverec u svom dvorištu u Hrvatskom zagorju odlučio je osmisliti interaktivni zabavni park namijenjen djeci i odraslima. Park se nalazi u Oroslavlju na 5000 kvadratnih metara. . Riječ je o jedinstvenom modelu popularizacije znanosti. I to ne samo u Hrvatskoj, nego i mnogo šire koje trenutno uključuje 25 eksponata kojima suhoparno nastavno gradivo djeci i odraslima nastoji prezentirati na što zanimljiviji i zabavniji način.

dino i luka la shorts.jpg

Dino Julius i Luka Hrgović su redateljsko-producentski dvojac iz Zagreba, koji više od 10 godina radi na raznovrsnim komercijalnim i filmskim projektima, od reklama i video-spotova do igranih filmova.Dvojac se spojio 2014. godine, kada su počeli raditi na zajedničkim projektima, dijeleći pritom funkcije redatelja, producenta i scenarista.. Kruna njihovog zajedničkog rada je „Slice of Life“, kratkometražni igrani SF film sniman tijekom četiri godine u garaži na zagrebačkom Borčecu, financiran u potpunosti od strane dvojca

an%C5%BEelko_edited.jpg

Anđelko Novak jedan je od osnivača FREEWE. Freewa (Free Water Project) tim je osmislio mobilnu aplikaciju koja pokazuje izvore vode, bilo da se radi o prirodnom izvoru ili javnoj česmi, te staklenu ekološku bocu s praktičnom torbicom. Torbica će se proizvoditi od reciklirane pet ambalaže, kako bi se dodatno smanjila njena količinu koja završi u morima.

Dizajn bez naslova.png

Konferencija 2020.

14. ožujka 2020.

Radujemo se Vašem prisustvu.

POKROVITELJI

sraci-7.png

OPĆINA SRAČINEC

GENERALNI POKROVITELJ

43629485_2270580709650852_60142903787257

Radio Megaton

MEDIJSKI POKROVITELJ

 

PARTNERI